Kunnossa-pito

Meillä on pitkä kokemus eri teollisuuden alojen kunnossapitotehtävistä. Voimme valmistaa ja kunnostaa osia kunnostettaviin kohteisiin tai suorittaa kokonaisia projektejakin. Lisäksi voimme yhteistyökumppaniemme kanssa modernisoida vanhoja tuotantolaitteita tai paikata koneiden heikkouksia kunnossapitokustannusten alentamiseksi.


Koneenosien ja muiden kappaleiden korjaus 

Olemme erikoistuneet erilaisten laakeri-, kytkin-, yms pintojen korjauksiin. Voimme korjata vaurioituneet pinnat täyttöhitsaamalla, holkittamalla tai muilla menetelmillä tapauskohtaisesti. Meillä on myös vaaditut työkalut ja ammattitaito suorittaa vääntyneiden kappaleiden oikaisuja eri menetelmin. Aina 300 tonnin hydrauliprässistä pikku tarkkaan lämmöllä oikomiseen sorvissa. Lisäksi voimme oikomisen jälkeen tasapainottaa kappaleet.

Tämän lisäksi korjaamme tietenkin kaikenlaisia muitakin osia aina köysipyöristä hydraulisylintereihin.


Laitteiden ja koneiden korjaukset

Meiltä löytyvät välineet ja ammattitaito erilaisiin koneiden ja laitteiden korjauksiin. Meiltä löytyy hyvät valikoimat ulosvetimiä, käsityökaluja, hydraulitunkkeja yms. työkaluja millä onnistuu vaativimpienkin kohteiden purkaminen ja korjaus. Lisäksi voimme tarpeen tullen valmistaa erikoistyökaluja.